Festiwal Kulinarny z „Sokołowem”
Wołowina na grzance z masłem czosnkowym, penne ze świeżymi pomidorami, bazylią i pulled beef , grillowana karkówka na sałatce z soczewicy i suszonych pomidorów aromatyzowana świeżą kolendrą” – takie pyszności będzie można skosztować na Festiwalu Kulinarnym w Ustroniu Morskim. Dziś w ustrońskim amfiteatrze króluje Firma SOKOŁÓW i jej szlachetne dania mięsne. Będzie smacznie, ale i koncertowo. Na scenie zaprezentuje się: Młodzieżowa Orkiestra Dęta z Mieściska, kabaret Koń Polski oraz zespół Najlepszy Przekaz w Mieście z hitem „Zawsze do celu”. Kto lubi się śmiać, pęknie pewnie ze śmiechu jak zobaczy prace satyryczne naszych karykaturzystów, którzy zjechali do Ustronia Morskiego na warsztaty „MORKA”. Oni też pokażą co potrafią. To jeszcze nie koniec atrakcji. Będzie też coś dla ciała. Swoje pokazy SPA DAY z wykorzystaniem soli morskiej zaprezentuje ustroński HOTEL LAMBERT. A dla tych co wezmą udział w konkursie „Ustrońskie smaki” przygotowaliśmy nagrody:
3 wejściówki dwuosobowe na basen w Centrum Sportowo – Rekreacyjnym HELIOS
1 zaproszenie na kolację dla dwóch osób w Hotelu SKAL w Ustroniu Morskim
3 komplety promocyjne Firmy Sokołów
2 zaproszenia dla dwóch osób na basen i do OAZY RELAXU w Hotelu LAMBERT w Ustroniu Morskim.
Zatem śpiewająco wspólnie z zespołem NPwM zapraszamy „To jest ten dzień – dzień, to jest ta chwila – chwila” kiedy nie może Was zabraknąć. Startujemy o godz. 17.00.
Szczegóły imprezy na plakacie.